Over ons


Wie zijn wij

Betrouwbaar, Gemotiveerd & Duurzaam

Meer dan 25 jaar ervaring in de schoonmaak en een brede kennis van de branche hebben ertoe geleid dat ons schoonmaakbedrijf is uitgegroeid tot een solide onderneming. Ons dienstenaanbod bestaat uit een breed pakket aan schoonmaakdiensten en specialistische schoonmaakservices.

Met onze passie voor het reinigen besloten wij het bedrijf uit te breiden met Softwash Combinatie, als onderdeel van Multicombinatie. Voor gevels en daken van woon- en commercieel onroerend goed kregen wij steeds meer de vraag of dit ook gereinigd kon worden zonder hogedruk. We zijn dan ook op zoek gegaan naar een veiligere oplossing voor het reinigen van gevels, daken, veranda’s en stucwerk. Al snel kwamen we terecht bij Softwash. Een lagedruk methode waarmee alle bacteriën en organismes direct gedood worden. Door de juiste combinatie van biologische afbreekbare middelen te gebruiken werkt dit systeem perfect voor het behandelen van elk type ondergrond en dood het de gehele bacterie/alg tot aan de wortel. Met als gevolg dat alles er weer spic en span uit ziet. Een volledig schone en bacterievrije ondergrond.

IMG_0881

Speerpunten Softwash Combinatie

Laat uw woning of bedrijfspand reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf en profiteer van onze Softwash voordelen.

Eigenaren

Altijd direct contact met één van de twee eigenaren.

GRATIS ADVIES & INDICATIE VAN KOSTEN

Heeft u vragen of wilt u advies? Wij helpen u graag verder en geven u advies op maat.