Impregneren

Door uw gevel of dak te impregneren voorkomt u schimmel of vochtproblemen in huis doordat de gevel het huis niet beschermt tegen de hevige regenbuien. Logisch dat u dit zo snel mogelijk en op een makkelijke manier wilt voorkomen. Laat uw gevel impregneren en voorkom problemen.

Waarom impregneren na de Softwash behandeling?

Bij het impregneren van uw gevel of dak wordt er een beschermlaag op uw gevel gespoten, waardoor uw gevel of dak waterafstotend, brandwerend en schimmelwerend wordt. Dit laagje zorgt er ook voor dat water niet meer in kan trekken. Hierdoor zal er geen vocht meer in uw woning komen vanaf buiten. Impregneermiddelen zijn verkrijgbaar op waterbasis of op basis van oplosmiddelen. Ons impregneermiddel is op waterbasis en is volledig milieuvriendelijk . Daarnaast bestaat er nog impregneercrème, deze wordt aangebracht met een kwast en trekt iets dieper in de gevel dan vloeistof. Deze gebruik je bij oppervlaktes met veel kozijnen en erin.

Voordelen impregneren

Naast dat uw gevel of dak vuil- en waterafstotend wordt door het impregneren, heeft impregneren van uw gevel of dak nog meer voordelen. Nadat u uw gevel heeft laten impregneren, is uw gevel ook brandwerend, de kans op vorstschade wordt verminderd, de muur blijft beter schoon en en heeft minder onderhoud nodig. Ook wordt graffiti verwijderen veel gemakkelijker omdat het niet in de muur trekt.

Dak impregneren?

Om het helemaal af te maken, is het slim om meteen het dak te laten reinigen en impregneren. Bij het impregneren van je dak spuiten we een kleurloos en waterafstotend materiaal op je dakbedekking of pannen. Wanneer dit is opgedroogd geeft het een waterafstotend effect zodat de druppels mooi van de dakpannen aflopen. Vergelijkbaar met een auto die in de was staat. Hierdoor heb je minder snel last van mossen en algen op je dak.

Kosten impregneren

De kosten voor het impregneren van je gevel of dak starten vanaf € 5 per m2. Als u uw gevel of dak wilt laten impregneren met ons impregneermiddel zal deze eerst gereinigd moeten worden. Er mag namelijk geen vuil tussen de muur en de impregneer laag komen zitten.

GRATIS ADVIES & INDICATIE VAN KOSTEN

Heeft u vragen of wilt u advies? Wij helpen u graag verder en geven u advies op maat.