Uw dak weer stralend schoon met Softwash?

Ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte. Upload uw gegevens en wij doen de rest!


Softwash Combinatie

Waarom dakreiniging met Softwash?

Uw dak laten schoonmaken zonder schade? Kies voor onze Softwash methode. Dit is de manier om uw dak weer als nieuw te maken zonder gebruik van hogedruk, hoogwerkers & steigers!

U wilt uw dak laten reinigen maar u bent tegelijkertijd bang voor de schade die veroorzaakt zou kunnen worden door hogedruk? Met Softwash reinigen we uw dak zonder hogedruk. In de meeste gevallen hoeven we zelfs uw dak niet op en is er ook geen hoogwerker nodig. Om deze redenen is de kans op schade zeer klein en vallen de kosten lager uit omdat er dus geen hoogwerker ingezet hoeft te worden. Tevens is met hogedruk de kans op lekkage of schade groot, geeft het vaak ook veel overlast en veroorzaakt het veel rommel. Reinigen met hogedruk maakt de dakpannen ook ruw en tast de beschermlaag en coating aan.

Wilt u schimmels, algen, organische vervuiling, mos en bacteriën op een milieuvriendelijke wijze laten verwijderen van uw dak? Particulieren en bedrijven zijn bij Softwash Combinatie aan het juiste adres om woningen en bedrijfsmatig onroerend goed door middel van Softwash te laten behandelen.

dakvies.960x0
dakschoon.960x0

Softwash Combinatie

Voordelen van Softwash Dakreiniging

Regelmatig krijgen wij de vraag wat nu de voordelen van Softwash zijn. Dat zijn er wat ons betreft een hele hoop. Hieronder de belangrijkste.

Waarom? Een hogedrukreiniger verwijdert alleen de buitenste laag. De oorzaak van het probleem wordt niet aangepakt. Daarom komen mossen en algen sneller terug. Met softwash reinigen én behandelen we elk type dak. Schimmels, mossen, bacteriën en algen worden met biologisch afbreekbare chemicaliën verwijderd en gedood onder zeer lage druk.

Bij hogedrukreiniging wordt uw dak onder een druk tussen 130 en 280 bar schoongespoten. Vaak ontstaat er zo schade. De druk die wij gebruiken bij een softwash behandeling is tot 3 bar. Softwash is dus ideaal voor delicatere dakpannen die gevoelig zijn en snel breken.

Alle producten die gebruikt worden bij Softwash zijn op waterbasis, dus niet schadelijk en biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat ze binnen de 20 dagen 100% worden afgebroken zonder vervuiling of schade aan te brengen aan de omgeving.

Onze reinigingsmethode gaat tot op de kern van de bacterie. Bij methodes als hogedruk zie je vaak dat het vuil als het ware afgeschoren wordt. De Softwash methode verwijdert het vuil tot aan de kern zodat het niet snel terug komt. Zo ben je gegarandeerd van goede reiniging. Door de diepgaande reiniging wordt alles tot aan de kern verwijderd. Zo is het ook echt schoon.

Softwash brengen we in de meeste gevallen aan vanaf de grond of met een ladder. We gebruiken hiervoor een lange lans. Bij uw huis of pand dus geen gedoe met steigers of hoogwerkers.

Verder verbruikt softwash slechts een derde van het water in vergelijking met hogedrukreiniging. Bovendien hebben jij en je buren bij softwash geen last van rondvliegend vuil.

Dakreiniging-voor
Dakreiniging-na

Softwash Combinatie

Gratis Proefstuk

Met een proefstuk heeft u vooraf de mogelijkheid om het effect op uw eigen dak te ervaren. Wij reinigen een klein stukje van uw dak, dit is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Vul het offerteformulier in, upload foto's en wij maken direct een een prijsvoorstel met de mogelijkheid om vooraf een proefstuk te ervaren. Ons adviesteam neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de verdere stappen te bespreken. Benieuwd naar onze referenties en klanten? Kijk onder het kopje referenties. Wilt u weten wat Softwash Combinatie voor uw kan betekenen of heeft u advies nodig bel of mail ons!


Softwash Combinatie

Meest gestelde vragen

Softwash is een nieuwe, revolutionaire, veilige en effectieve manier om buiten oppervlaktes schoon te maken. Wij krijgen veel vragen over deze relatief nieuwe techniek. Hieronder de belangrijkste op een rij.

Dakreinigen doen wij altijd in 2 fases. Bij de eerste behandeling spuiten we het dak in met een gespecialiseerde dakschuim om op een veilige manier organische opbouw, schimmel, bacteriën, algen, mos, korstmos en vlekken te verwijderen. Zodra het dakschuim is aangebracht, laten wij deze zitten en inwerken. Het vuil zal loskomen en worden gedood. In een periode van 8 weken zal 70% - 80% van een vervuiling verdwijnen. Het beste resultaat ontstaat nadat wij een tweede Softwash behandeling uitvoeren na 8 weken zodat uw dak volledig schoon is van organische opbouw, schimmel, bacteriën, algen, mos, en korstmos.

Het resultaat zal langzaam zichtbaar worden na een periode van 8 tot 16 weken. Nadat wij de eerste Softwash behandeling hebben aangebracht zal na een periode van 8 weken 70% - 80% van de vervuiling verwijderd zijn. Na onze tweede Softwash behandeling zal na 16 weken 90% - 100% van alle vervuiling van uw dak verwijderd zijn.

Wij geven standaard 2 jaar garantie op onze Softwash- behandeling. Indien u er voor kiest om ook te impregneren dan geven wij 4 jaar garantie op onze Softwash- behandeling.

Op elke type dak behalen wij sublieme resultaten zonder schade aan te richten. Van betonpannen tot keramische pannen, en van kunststof daken tot leien daken. Omdat Softwash wordt aangebracht met lage druk kunnen wij ook uiterst poreuze daken reinigen.

Ja! Na onze Softwash- behandeling kunt u er voor kiezen om uw dak ook te impregneren. Stanaard krijgt u op onze Softwash- behandeling 2 jaar garantie. Kiest u ervoor om ook te impregneren dan krijgt u 4 jaar garantie op een schoon resultaat.

Over het algemeen proberen wij in één dagdeel de Softwash- behandeling uit te voeren. Het is afhankelijk van de grote van uw woning of bedrijfspand en of u gevelreiniging en dakreining wilt combineren met andere reinigingswerkzaamheden zoals zonnepanelen, glas houtwerk- reinigen.

Alle producten die gebruikt worden zijn op waterbasis, dus niet schadelijk en biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat ze binnen de 20 dagen 100% worden afgebroken zonder vervuiling of schade aan te brengen aan de omgeving. Bent u op zoek naar de meest doeltreffende manier om uw dak, houtwerk, kunststof te laten reinigen dan is Softwash de manier.

Ja! Veel veiliger dan alternatieve reinigingsmethodes. Hogedrukreiniging kan bijvoorbeeld vele malen meer destructief zijn en schade veroorzaken tijdens het reinigen. Daarnaast werken we in de meeste gevallen zonder hoogwerkers en steiger, wat uiteraard ook veiliger is.

IMG_0881

Onze Werkwijze

icon

1. Vraag prijsopgaaf aan

Vraag eenvoudig via ons offerteformulier een prijsopgaaf aan. Upload foto's en u ontvangt binnen 24uur een persoonlijke offerte. Liever dat wij op locatie komen kijken, geen probleem plan een afspraak in!

icon

2. Werkzaamheden

Wij voeren de reinigingswerkzaamheden uit met onze Softwash methode zonder gebruik van hogedruk, hoogwerkers of steigers. Afhankelijk van de mate van vuil spuiten wij nog een keer na.

icon

3. Uw huis als nieuw.

Uw huis is blinkend schoon! Na de werkzaamheden lopen we samen met u een rondje om het huis en gaan we pas weg bij een 100% tevredenheidsgarantie!

Binnen één werkdag een persoonlijke offerte

Upload je gegevens en wij doen de rest!


Softwash Combinatie

Referenties

Softwash Combinatie heeft met haar jaren ervaring veel verschillende gevelprojecten met succes afgerond. Bekijk onze referenties om een klein gedeelte van onze projecten door de jaren heen in te zien!

GRATIS ADVIES & INDICATIE VAN KOSTEN

Heeft u vragen of wilt u advies? Wij helpen u graag verder en geven u advies op maat.